Instituut Zonneveld & Piersma

Professionele studie- en huiswerkbegeleiding               
                                                                                                         

De begeleiding

Instituut Zonneveld & Piersma begeleidt leerlingen uit de onder- en bovenbouw van het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen van het mbo kunnen op ons rekenen.

Wij ontvangen onze leerlingen in een gezellige, comfortabele ruimte met een kopje thee en een lekkertje. Zodra we zijn bijgekletst, gaan we stevig aan het werk!

De begeleiding vindt plaats op maandag t/m donderdag. Het spreekt voor zich dat de begeleiding per kind kan verschillen. Simpelweg omdat ieder kind verschilt.

Wij bieden ook de mogelijkheid bijlessen in verschillende vakken te volgen. Uw kind wordt dan één op één vakinhoudelijk bijgespijkerd. Handig als een leerling een achterstandje heeft!

Ouders en verzorgers worden regelmatig op de hoogte gesteld van de vorderingen van hun kind. Daarnaast onderhouden wij contact met school. 

Voor leerlingen die dit jaar examen doen, bieden wij examentraining aan. Het is mogelijk om in zowel één als in meerdere vakken getraind te worden. Het is ook mogelijk om begeleid te worden bij het leren van toelatingsexamens, rekentoetsen, cito-toetsen, enzovoort.

Wednesday, Aug 2 at 12:00 PM - 1:00 PM
Thursday, Aug 3 at 12:00 PM - 1:00 PM
Saturday, Aug 5 at 12:00 PM - 1:00 PM
Sunday, Aug 13 at 12:00 PM - 1:00 PM